NY! Månedshoroskop - november 2019


        

Horoskop – november 2019

Årets 11. måned er her. Hurra! :-)

November starter med 6 tallet. La meg forklare:
1 + 11 + 2019= 24 = 2+4= 6

6-tallet er et vennlig tall. Det er Venus’ tall.

Mye av måneden vil bære preg av Merkur retrograd. Fra 31/10 til 20/11 skal vi få merke denne retrograde ferden.

Vel, det er ikke så farlig, men tenk deg godt om før du planlegger reiser, det kan bli forsinkelser. Det kan også bli misforståelser, så forklar deg godt.

Ligg unna kontrakter, hvis mulig. Det har så lett for å bli kluss når Merkur rygger :-)

Ellers, ha en flott november.

 

Planetoversikt for november

  1.november – Venus går inn i Skytten.

  4.november – Juno går inn i Vektens tegn.

  8.november – Sekstil mellom Saturn og Neptun.

  9.november – Pallas inn i Skyttens tegn.

12.november – Fullmåne i Tyren.

14.november – Eros inn i Steinbukken.

16.november – Ceres inn i Steinbukkens tegn.

19.november – Mars inn i Skorpionens tegn.

20.november – Merkur går direkte (Hurra)

22.november – Sola går inn i Skyttens tegn.

25.november – Venus går inn i Steinbukkens tegn.

26.november – Nymåne i Skyttens tegn.

27.november – Neptun går direkte.

 

Væren, 21. mars – 20. april

Akkurat nå er det bare Chiron som befinner seg i tegnet ditt, men Chiron «rugger» litt og går retrograd. Dette forstyrrer Værene litt. Det er rett og slett reparasjonstid for våre Værer.

Kanskje er helsa litt ruskete? Kanskje har Værene vært uforsiktige og dratt på seg noen skader? Det er ikke godt å si hva som har skjedd med zodiakens viltreste barn. :-) Uansett, nå reparerer du deg. Har du gjort noen tabber i år? Nå er det på høy tid å rette opp i mistakene dine. Mars, din egen planet, har ruslet i Vektens tegn en stund og skapt et behov for balanse i deg. Værer sliter litt med å finne balanse, de er veldig Enten – Eller. Nå går Mars inn i Skorpionens tegn og gir Værene følelsesmessig styrke. Du vet mer hva du vil og føler deg mer rolig i ditt indre enn på lenge. Strekker du ut en hånd, vil du bli møtt med vennlighet. Det koster ingenting å være ydmyk :-)

 

Tyren, 21. april – 21. mai

Tyrer liker livet forutsigbart og trygt, men i disse dager går Uranus i Tyrens tegn, så man kan ikke akkurat si at livet er så forutsigbart for Tyrene for tiden. Venus, Tyrenes planet, går inn i det viltre Skyttetegnet og gir Tyrene vind i håret. Ferdinand får ikke sitte under korkeika i november heller. Men, men, men, en ting er bra og det er at i november styrer 6-tallet og siden dette er Venus’ tall, så er ikke livet så aller verst. Vi får kremte og si at forandring fryder. :-) Den 12. er det fullmåne og denne gangen kommer fullmånen i Tyrens tegn. Tyren kan nyte livet i fullmånetiden 10. til 14. november. Den 25. går Venus inn i Steinbukkens tegn og da blir det litt mer stødig liv for en Tyr.

Tallet 6 gir deg hell denne perioden. Det gjør også alle tall som gir deg 6 i tverrsum. 15, 24 osv. Litt humpete landevei, men det går seg til. :-)

 

Tvillingene, 22. mai – 21. juni

Merkur er en travel planet, mens Tvillingene er et travelt tegn. Nå går Merkur retrograd i Skorpionens tegn og det merker man godt når man er Tvilling. Plutselig kommer gamle minner poppende opp. Noen minner er gode og fornøyelige, mens andre minner er ikke fullt så fornøyelige. Det beste Tvillingene kan gjøre er å la fortid være fortid. Man kan likevel ikke endre på fortiden. Den 20. går Merkur igjen rett vei og Tvillingene kan puste lettet ut.

Fullmånen den 12. passerer uten for mye styr, men nymånen den 26. får fart på Tvillingenes idebank og det blir lagt ned mye følelser i det meste i nymånedagene. Det kan bli en feide i slekta, men du bør styre unna i denne tiden. November er ikke en måned du bør ha en feide i for det er fare for at da blir det langvarig og det er det ikke verdt.

Du kan få et overraskende besøk i midten av perioden. Det blir en hyggelig overraskelse.

 

Krepsen, 22. juni – 23. juli

November med sine Skorpionske energier passer Krepsene godt. Det er høysesong for inneliv. Te, røkelse, peisovn – det er noe Krepsene liker nesten like godt som sommerens varme uteliv. Krepsene er flinke til å tilpasse seg hvis de vil. Fullmånen den 12. kommer i Tyrens tegn og det er et tegn som Krepsene elsker, så denne fullmånen får livsnytelsen frem i Krepsene. Krepsen kan være oppmerksomsyke, men det er de på et så sjarmerende sett at man bryr seg ikke om at de tar litt plass. Den 16. skifter Ceres tegn og går inn i Steinbukken, da kan det godt hende at Krepsene får en forandring i livet de ikke setter pris på. Forandringen kommer mest sannsynlig på hjemmefronten. Dette behøver ikke å være så ille, men Krepsene hater forandringer de ikke kan kontrollere så litt stress blir det.

En Tvilling kan gå deg på nervene, men ikke verre enn du kan bære over med.

 

 

Løven, 24. juli – 23. august

Løver har en tendens til å være distre og nå som Merkur går retrograd, så vil Løvene være enda mer distre enn ellers. Så de første tjue dagene av november må man være litt mer overbærende med Løvene enn ellers. Utenom dette, så klarer Løvene seg godt gjennom denne retrograde perioden. Løven er jo et fast ildtegn og sola er deres planet, så Løvene tilpasser seg tiden lett. November er ikke Løvenes favorittmåned, men – som sagt – Løvene tilpasser seg. Tegnets sjenerøsitet kommer godt med i denne perioden. Det er nok av uro rundt Løvene, men også dette går bedre enn man skulle trodd. Nå trår Løvene til og er utmerket i rollen som fredsmekler. Romantikken kan blomstre veldig opp fra midten av november. Hvis du er født i dette tegnets 10 første dager er det faktisk duket for en forelskelse. Kanskje blir du atter forelsket i partneren? Kanskje dukker det opp en ny? Det er godt å la følelsene flyte fritt for en stund. La dem flyte :-)

 

Jomfruen, 24. august – 23. september

Det er slettes ikke gull alt som glitrer, husk det! Du kan få et tilbud nå som virker så fristende, men tenk deg godt om før du tar imot dette tilbudet – det kan komme til å koste mer enn det faktisk smaker. Regn deg selv som advart :-) I november vil faktisk folk blande seg mer opp i dine saker enn hva du setter pris på. Vær rask til å tydeliggjøre dine grenser. De mener det godt, men det kan bli litt vel slitsomt. Lykketallene dine i november er 4 og 8. Den 4. går Juno inn i Vektens tegn og du vil merke at du er mer åpen for å ta inn nye venner. Jomfruen har ofte mange bekjente, men de slipper ikke for mange inn – kontroll må de ha. ;-) Imidlertid er det ikke utenkelig med et påfyll i venneflokken. Du har lett for å analysere, men pass deg så du ikke overanalyserer. Dette gjelder særlig i midten av perioden og legg i alle fulle fall ikke for mye i harmløse uttalelser. Da kan det lett bli bråk og bråk det vil ingen ha. Hold fokuset, det er mitt råd.

 

Vekten, 24. september – 23. oktober

Venus, Vektens planet, går inn i Skyttens tegn 1. november. Dette gir deg en følelse av rastløshet og du trenger litt frihet og luft under vingene. Juno går inn i Vektens tegn den 4. og når Juno går inn i Vekten er det for å analysere alle Vektens egenskaper. Du kommer til å vurdere deg selv i denne perioden, men ta av deg alle typer briller og se deg selv i et nøytralt lys. Noen kan finne på å ha på de rosa brillene når de ser på seg selv og da kan man lett bli for kritisk til andre. Det du sier om andre kan da slå tilbake på deg selv, på godt og vondt. Vokt tunga, men strekk vingene – for du trenger litt luft. Virkelig. Etter den 20. må du kikke nærmere på jobben din. Du trenger nye oppgaver og du kunne ha godt av å fornye miljøet ditt. Kanskje du skulle tenke på en ny arbeidsplass? Eller skape noen forandring på den nåværende? Du vet hva du vil når nymånen kommer den 26.


Skorpionen, 24. oktober – 22. november

Det er ikke så mye som skjer i begynnelsen av denne måneden. Dagene rusler fremover i et makelig tempo. Litt trøbbel med tekniske ting, litt forsinkelser, litt misforståelser – alt dette er bare Merkur retrograds virkninger, men alt i alt så går det ganske så smertefritt i begynnelsen av måneden.

Fullmånen kommer den 12. og den lader deg opp. Skorpioner liker den stødige Tyr-månen og koser seg når den henger på himmelen. Økonomien blir litt ruskete og det kan hende at du må snu litt på kronene hvis du skal komme deg gjennom denne måneden smertefritt. Hvis du har god økonomi, legg til side noen kroner. Det kan komme noen uventede utgifter nå.

De siste ti dagene av måneden blir det litt mye familie og det kan bli til at du blir bedt om å stille opp til mer enn du egentlig orker. Skorpioner er tøffe skapninger, så blir det for mye kan de vise tenner. Det kan hende du må sette deg litt i respekt og være svært så tydelig.


Skytten, 23. november – 21. desember

Pallas kommer inn i Skyttens tegn den 9. november. Skyttene vil merke dette besøket i sitt tegn på den måten at de blir mer fokuserte og mer faste i blikket. Skyttens svakhet er rastløsheten og når Skytten blir rastløs, da mister han konsentrasjonen. Dermed blir det ofte «halvgått løp». Med Pallas i tegnet vil Skyttene fullføre sin oppgaver og holde målet fast med blikket. Skyttene er gode arbeidere og deres joviale adferd vinner hjerter. Sjefen din eller kollegene blir glad for positive forandringen.

Solen går inn i Skyttens tegn den 22. og dette vil Skytten merke på at de blir mer opplagte. Når nymånen viser seg på himmelen den 26. får Skyttene en del gode ideer og noen av disse vil de utvikle videre etter hvert som tiden går. Skytter burde trekke til seg andre Skytter og få til et samarbeidsprosjekt. Dette kan bli en gullgruve hvis de kan holde konsentrasjonen. Se optimistisk på fremtiden og så frøene nå. Lykke til!


Steinbukken, 22. desember – 20. januar

Du skal høre mye før ørene … og så videre. Gjennom hele november kommer du til å få høre mye sladder. Ikke nødvendigvis slem sladder, men litt sånn ukeblad-sladder. Folk rundt deg føler de har så mye å prate om, så du må nesten låne dem et øre. Mesteparten av det du hører kan du høre etter med et halvt øre. Det er ikke så nøye. Det du også kan oppleve er at du blir brukt som terapeut. Ja, i det hele tatt, folk henvender seg til deg. De har mye på hjertet. :-) Ta dette som en tillitserklæring.

Steinbukker har godt av å bevege seg så vær på farten denne måneden. Ta deg turer ut i naturen og hent inn litt inspirasjon. Naturen har mye flott å by på selv i november.

Denne fullmånen, den 12. er en fullmåne som passer Steinbukkene. Du kan få litt problemer med nattesøvnen, men det går seg til. Mange gode samtaler finner sted under fullmånen og dette får du nå oppleve til de grader :-)  

 


Vannmannen, 21. januar – 19. februar

Nå er det bare Psyche som går i ditt tegn, men Psyche er ikke bare! :-) Psyche styrker kontakten din med din identitet (Sola) og får frem det beste i deg. Uheldigvis er det noen planeter som lager utfordrende aspekt til dette, så det vil være perioder hvor du er litt vel selvkritisk. Mars går inn i Skorpionen den 19. og danner da et kvadratur til din sol. Dette kan gi deg lavere selvsikkerhet, men dette kan du jage bort ved å tenke: «Det er bare Mars som skygger». Du har faktisk ikke grunn til å tvile på deg selv. Uranus, din egen planet, er i Tyrens tegn – og dette kan også sette press på hvordan du oppfatter deg selv. Alt ligger bare i dine egne tanker og har ingen ting med realiteten å gjøre.

Uranus er en artig og intelligent planet. I Tyren er den rolig og arbeidsom. Du har faktisk syv år med medgang i arbeidslivet, så nå kan du tenke karriere. Nymånen kommer den 26. i Skyttens tegn og gir deg nye ideer og pågangsmot. Utnytt dette til din fordel.

 

Fiskene, 20. februar – 20. mars

Dagene er mørke nå i november, men jeg vedder på at du får til å trives likevel. Fiskene er vel et av de mest tilpasningsdyktige tegnene som finnes. Neptun, din egen planet, er på besøk i ditt eget tegn og hjelper deg med å styrke din identitet som fleksibel og overbærende. Det er bare et problem med dette og det er at enkelte mennesker bare må ha tydelige grenser ellers tråkker de over – og i denne Merkur retrograd-perioden er det en viss fare for at enkelte mennesker tråkker over. Gi beskjed før de vekker din indre hai. Det er en del aktivitet i ditt tredje hus og det er huset for kortere reiser, så det kan bli små turer både hit og ditt. Hyggelig avveksling i denne mørketiden, ikke sant?

Fullmånen i Tyren og nymånen i Skytten vil gi deg mange følelser. Fullmånen den 12. vil gi deg romantiske og vennlige følelser, mens nymånen den 27. lett kan få frem klaustrofobien i deg. Hvis du føler deg fanget i en situasjon, slapp av, følelsen slipper fort taket.