NY! Numerologi-horoskop - juni


Juni – 2019

 

Månedshoroskop basert på dine tall.

 

Det du må gjøre før du leser horoskopet er å regne ut «Sol-tallet» ditt.

Sol-tallet kalles også holdningstall.

Sol-tallet finner du ved å legge sammen fødselsdato og måned.

Hvis du er født 25. oktober blir dette 25 + 10. Og det blir 35. Så legger vi 35 sammen, som 3+5 og det blir 8! Sol-tall nummer 8, med andre ord.

Vi tar et eksempel til.

Født 4 mai. 4 + 5 = 9. Soltall 9!

Så blar du deg til Soltallet og leser der.

Enkelt, ikke sant?

 

Månedshoroskopet for juni, basert på dine tall er:

 

Soltall 1.

Personlig måned 1. Personlig år 4.

 

To 1-tall driver deg gjennom juni og dette får deg til å starte med noe nytt på et eller flere felt. 4 er et ambisiøst tall og når det personlige året styres av 4-tallet vil du ha problemer med å slappe av. Dette er liksom ikke året for å slappe av for Soltallet 1. Avslapning er ikke noe for 1-ere. Husk å sette ord på følelsene dine i denne perioden. Da er det lettere for omgivelsene å forstå hva du tenker og føler – og du sparer deg selv for mye frustrasjon. Av og til kan du ha lett for å forvente av folk at de forstår eksakt hvordan du har det. Feil … Vær tydelig! Noe annet som ligger i juni energi er sterke følelser. Et menneske som dukker opp enten som en ny partner eller en ny venn vil ikke være heldig for deg i juni. Møt nye mennesker med en viss skepsis og vær litt reservert til du får kartlagt vedkommende. Nye bekjente er ikke heldig for deg og du er ikke heldig for dem.

 

Soltall 2.

Personlig måned 2. Personlig år 5.

 

Månen møter Merkur! 2 er Månens tall. 5 er Merkurs tall. Månen styrer følelser. Merkur styrer tanker og kommunikasjon. Du har dobbelt dose 2-tall som gjør deg ekstra følsom. Du er født med en radar og sterk intuisjon, men i juni kan det bli fryktens stemme du hører. Får du en uggen følelse for noe eller noen; trekk pusten dypt og ro helt ned før du føler deg frem. Er det intuisjonen eller er det frykten som snakker? Juni er en 6-måned og 6-tallet står for omsorg. Det kan hende du får «deltidsjobb» som terapeut for venner. Det er du god på, så dine venner er jammen heldig som har deg. Det kan hende at du trenger en terapeut også i denne tiden. Det vil ikke bli vanskelig å finne noen som kan låne deg et øre eller en skulder å lene deg mot. Du er fylt av følelser, juni er fylt med omsorg. Ellers er det viktig at du får levd ut dette årets sosiale behov. 5 – tallet er veldig sosialt!


Soltall 3.

Personlig måned 3. Personlig år 6.

 

Har du ikke hatt tid til å slappe av og hatt det moro i år, så er juni måneden for å gjøre dette. Lek, le, lev! Ikke ta ting for alvorlig i denne perioden. Du er jo ung bare en gang, så vær ung nå. Du er faktisk ikke eldre enn det du føler deg, så rist løs.

Romantikk er gunstig nå. Finanser … du kan ha skikkelig flaks i denne måneden. Hvis du skal investere i noe stort, gjør det nå. Skal du flørte, gjør det nå. Flørt, frist, fnis!

Soltallet ditt er styrt av Jupiter, mens 6-tallet styres av Venus. Dette er litt av et par. Begge liker å ha det moro, begge liker å leve litt løssluppent. Imidlertid kan dette planet-paret være veldig seriøse. Jupiter kan hente inn kunnskap, Venus ser etter langsiktige investeringer – dette kan få deg på sporet av gunstige finanser. Det er slett ikke umulig at du kan få opp en solid finansiell grunnmur. Lykken står den modige bi!

 

Soltall 4.

Personlig måned 4. Personlig år 7.

 

Når man har personlig år nummer 7, så er man litt eremitt. Det hjelper ikke akkurat på at du fronter en periode med dobbel 4. Uranus styrer 4-tallet og Uranus er en «plutselig-planet». Plutselig finner den på ditt og plutselig finner den på datt. Soltallet i seg selv er temmelig eksentrisk, men når tallet 7 styrer det personlige året, så blir det lett forvirrende. 4-tallet vil ha med seg folk, 7-tallet vil holde seg for seg selv og pusle alene. I juni vinner den sosiale siden, men 7-tallet kommer til å bli sliten av det sosiale livet. Du får ta litt hensyn til 7-tallet. Kanskje kan du leve ut 4-tallet på jobb og 7-tallet hjemme? Jobben vil påkalle en del av oppmerksomheten din i denne perioden. Pass på at du ikke tar på deg for mye ansvar før ferien. Det kan nemlig hende at du må forskyve ferien din på grunn av ansvar og det igjen kan gå ut over dine nærmeste. Mindre ansvar før ferien, takk!

 

Soltall 5.

Personlig måned 5. Personlig år 8.

 

Året ditt er styrt av Saturn og du blir oppdratt av Saturn til å være veldig ansvarlig, men Merkur styrer Soltallet og måneden din – og Merkur er litt rampete, så alt blir ikke seriøst denne måneden. Det som kommer til å prege denne måneden er at det er vanskelig å planlegge noe. Forandringer kommer plutselig og nå gjelder det å være fleksibel og henge med. Det beste du kan gjøre er at du ikke kjemper mot plutselige forandringer. La forandringer komme og «flyt med». Dette er en måned da du bør slappe av med venner, være sosial, nyte livet og sommeren. Senere kan du ta fatt på Saturn-arbeidet og være ansvarlig. Nå hersker dobbelt 5 og da er det vanskelig å være 8. Huff’a meg!

Dette er ikke en måned for finanser, unngå dyre kjøp og ikke være for impulsiv i dine innkjøp. 5 er impulsiv, 8 er ansvarlig. En litt krevende måned, med andre ord.

 

 

 

Soltall 6.

Personlig måned 6. Personlig år 9.

 

Med tallet 6 er du styrt av Venus. Det personlige året ditt er styrt av Mars. Spennende kombinasjon. Mye av livet ditt dreier seg om relasjoner nå og dette vil særlig merkes nå i juni. Du vil oppdage at du lett kommer i konflikter med menneskene som er dine nære og kjære. Partneren, ungene osv. Enten misforstår andre deg eller så er det du som misforstår. Prøv å unngå å bringe personlige ting på banen denne måneden. Fokuser på nøytrale saker.

Det kan nok hende du setter søkelyset på enkelte vennskap og spør deg selv om denne vennen skal være med inn i fremtiden. 9-tallet handler om å avslutte og det er mange forhold som vil avsluttes i dette året. Det vil nok bli vanskelig å gi slipp, men vit at om du virkelig slipper taket i noe som ikke burde holdes fast ved, så gjør du deg selv en tjeneste. Du vil få blanke ark og nye fargestifter å fylle arkene med. Gi slipp og ta imot noe nytt!

 

Soltall 7.

Personlig måned 7. Personlig år 1.

 

Nå er tiden kommet for å ta med seg denne doble 7-eren inn i en gryende fremtid. Selv den mest hardbarkede 7-er har noe åndelig over seg. Det personlige året 1 har noe nytt og forfriskende over seg. Dette er året for nye begynnelser og restart. I juni vil naturen på en eller annen måte kalle på deg. Kanskje skaffer du deg et drivhus? Kanskje går du til innkjøp av mange planter, eller planter et tre. Sola styrer 1-tallet og Neptun hører 7-tallet til. Dette vil vekke kreativiteten i deg og det vil vekke behovet for skjønnhet. Kanskje tar du en «make over» på deg selv? Du mangler ikke pågangsmot, hva du nå enn har fore. Folk som er under innflytelse av 7-tallet trives ofte best i sitt eget selskap og har et sterkt behov for alenetid. I et 1-år vil man likevel søke andres selskap og legge planer. Juni er en sosial måned, så du vil nok bli nødt til å delta i det sosiale livet. Det gjør deg godt. Nyt måneden i fulle drag.

 

Soltall 8.

Personlig måned 8. Personlig år 2.

 

Soltall 8 blomstrer når det får jobbe. Soltall 8 kan jobbe fra morgen til kveld. Kolleger er venner og de føler at de har et sosialt liv når de jobber. I et 2-er år vil 8’erne få frem sine myke sider og leve ut omsorgen de har i seg. For dette er også veldig omsorgsfulle personer under den barske fasaden. Er det noe 8’ere sliter med, så er det deres «absolutte» dommer. Når de er ferdige med noen, så er de ferdige. Når de er ferdig med noe, er de ferdige. Dette vil merkes godt nå i juni når det sosiale testes til de ytterste grensene. Du kan komme opp i situasjoner som får deg til å bli sint, men trekk pusten dypt og føl om du ikke kan overse uroen. Det er en viss fare for at du hisser deg opp på svakt grunnlag nå i juni. Saturn som styrer 8-tallet er faderlig, pliktoppfyllende, både kjærlig og streng. Du har lett for å bli for streng. Vær veldig fleksibel og smidig i denne perioden.

 

Soltall 9.

Personlig måned 9. Personlig år 3.

 

Juni er måned nummer 6. Dette passer godt sammen med tallene dine, 9 og 3. Men, du kan oppleve at humøret og energien din svinger veldig i denne perioden. Det er som om du ikke helt vet hva du vil og du kan føle deg veldig rastløs i perioder. Mosjon er veldig viktig for deg nå. Kom deg ut i naturen og sørg for at du får ut overskuddsenergi. Særlig svømming er godt for deg for tiden. Livet vil gå i litt «berg og dalbane», men det vil da bli perioder hvor du fryder deg over alle bølgene som kommer din vei. Kjedelig blir det ikke, det er sikkert.

Det er et område som er særlig sårbart og det er partner-området. Det kan bli mye krangel mellom deg og partneren i juni. Det virker som om du lett lar deg irritere. Er du singel, så er ikke dette måneden da du bør invitere en ny partner inn i livet ditt. Vent til juni er over. I det hele tatt, så er ikke juni en gunstig måned å begynne med noe nytt.