Månedshoroskop - april 2020

  

Månedshoroskop for april – 2020


Hei igjen.
April er aktiv måned på stjernehimmelen.
Måneden starter med en Måne som er «halvstor», voksende, i Krepsens tegn.
Tallet for April er 8. Et tall som lover belønning for hardt arbeid. Lover det godt for våre finanser? :-)
Her i Norden er april en skikkelig vårmåned. Nå våkner naturen til liv. I år skal vi feire påske og for de aller fleste er vel påsken en livets fest? :-)

Ved siden av hyttetur, fjelltur, appelsin og kvikklunsj + krim! Man kan liksom ikke feire påske uten noe krim :-)

Ha en fin april og nyt livet :-)

 

Planetoversikt for april:

 3. Venus inn i Tvillingenes tegn

 4. Jupiter i konjunksjon med Pluto i Steinbukkenes tegn

 7. Fullmåne i Vektens tegn

11. Merkur inn i Værens tegn

12. Eros inn i Værens tegn

19. Solen inn i Tyrens tegn

22. Nymåne i Tyrens tegn

23. Ceres inn i Fiskenes tegn

25. Pluto går retrograd

27. Merkur går inn i Tyrens tegn

29. Pallas går inn i Vannmannen


Væren, 21. mars – 20. april
April starter med Sola i Værens tegn. Dette gir et puff til oss alle, men særlig til Væren. Kroppen fylles med energi og når energitanken er full, så bobler Værene over av tiltakslyst og pågangsmot. Får de ikke brukt denne energien, så blir de rastløse og iltre. Og så er vi i Coronatider – filler’n! Mange Værer stamper nok rastløse rundt og utstråler hissighet.
Kjøp deg et trimapparat eller skaff deg en hobby som du kan utføre hjemme. Gå turer, hold avstand og vaske hendene når du kommer hjem. :-) Hørt dette før? ;-)

Den 7. er det fullmåne i Vektens tegn. Denne fullmånen vil påvirke humøret ditt i positiv retning. Mars styrer jo Sola di og nå er Mars i Steinbukkens tegn, fullmånen blir styrt av Venus som er i Tvillingenes tegn. Steinbukken er et lekent tegn og Venus er i det livlige, sosiale tegnet, Tvillingene. Vent deg sosiale, muntre dager rundt fullmånen :-)

Tyren, 21. april – 21. mai
April starter travelt, men den 19. går Sola inn i ditt tegn og den 22. er det nymåne i ditt tegn. Da blir det meste mer organisert og Tyr-vennlig. :-) Rundt nymåne går ting som du har planlagt og sjela di kan falle til ro. Venus kommer til å bevege seg i Tvillingenes tegn i april og siden Venus er din planet, så kommer du til å merke at du blir litt mer sosial, kommuniserende og åpen for nye ideer. Jeg vil tro at du møter noen du kan drøfte disse nye ideene med rundt fullmånen den 7. men, at det ikke blir noe fart over disse planene før ved nymåne. Uranus er i ditt tegn og får frem motet i deg. Uranus skaper mange brå endringer, som du vanligvis hater, men nå i april er det ikke så ille med de brå endringene. Du hilser dem faktisk velkommen. Når vi kommer til den 27. går Merkur inn i Tyrens tegn og dette gir deg mer ro i tankene så du lettere kan organisere ditt liv.

 

Tvillingene, 22. mai – 21. juni

Venus danser seg inn i Tvillingenes tegn den 3. Dette gjør at du blir enda mer kommuniserende og livlig enn før. Du setter virkelig pris på å ha kontakt med folk, enten det er via telefon, pc eller besøk. Den 12. går Eros inn i Værens tegn og du blir veldig direkte i dine «erobringer», det være seg om du vil erobre et hjerte, et mål du setter deg eller et vennskap. Tvillingenes snakketøy er i orden, så du kan virkelig prate folk trill rundt om det er det du ønsker :-) Heldigvis er det sjeldent at Tvillinger er manipulerende, de er bare sjarmerende skravlebøtter. Merkur, Tvillingenes planet befinner seg i Væren fra den 11. Dette gir ekstra fart i tankevirksomheten til Tvillingene. Nye planer, nye ideer og nye mennesker – ja, du vet … Tvillinger pleier å hilse alt nytt velkomment. Gult og oransje gir deg «pepp» i april-dagene. La våren få flytte inn i sjela di.

 

Krepsen, 22. juni – 23. juli

Månen står i Krepsens tegn når april begynner. Måneden starter altså veldig Krepse-vennlig og godt er det. Krepsen er en følsom skapning og det skal ikke mye til før radaren blir slått på og Krepsen går i dekning inne i skallet sitt. Den 4. står Jupiter og Pluto kinn-mot-kinn i Steinbukkens tegn og dette påvirker særlig de Krepsene som er født i første halvdel av tegnet. Det vil komme en forandring inn i livet ditt og denne forandringen kan bli dyptgripende. Sannsynligvis blir dette en god forandring, for Jupiter drar med seg mye flaks.

Fullmånen den 7. er i Vektens tegn og kan gi deg utfordringer med partner eller familie. Det kan bli noen uoverensstemmelser og du kan bli såret. Ikke la ord sagt i kampens hete gå inn på deg. Pust rolig og la det hele gli over. Fra den 19. blir det roligere tider. Sola går da inn i Tyrens tegn og roer oss alle et hakk eller to.

 

Løven, 24. juli – 23. august

Selv om Løven er et fast tegn, så er det også et ildtegn. Ildtegnene liker at noe skjer rundt dem – men, nå i disse Corona-tider står livet litt vel stille for Løvene. De blir litt frustrerte av mangelen på hendelser. Vi får bære over med Løvene i disse dagene :-) Løvene er stort sett elskelige, så vi tåler litt frustrasjon fra dem. :-) Det er første halvdel av april som er mest rastløs for Løvenes del. Fra den 19. går sola over i Tyrens tegn og Løven får roet ned sitt indre stress rundt den tiden. I slutten av april, den 29. går Pallas over i Vannmannen og Løvene som reagerer lett på Pallas. Dette medfører at Løvene får lyst på kunnskap. Løvene er lærevillige, så her kommer det til å skje ting :-) De aller fleste Løver kommer til å bruke siste halvdel av april til å tenke ut hva de ønsker å lære seg og så setter de i gang :-)

Nymånen i Tyren den 22. gir Løvene et puff i riktig retning. En bra fullmåne for Løvene.

 

Jomfruen, 24. august – 23. september

Jomfruen er både et analytisk, praktisk og fleksibelt tegn. Mange søker seg mot Jomfruer i krisetider rett og slett fordi Jomfruen gir mange gode råd og de er gode lyttere. Merkur, Jomfruens planet, går over i Værens tegn den 11. og mange vil merke at Jomfruen blir mer utålmodig for en periode. Nå ønsker de å få ting unna og nå har de ikke så mye ro over seg som hva de vanligvis har.  Ceres entrer Fiskenes tegn den 23. Da vil Jomfruens fokus bli på familie, hjem og helse. Ceres er en omsorgsfull asteroide og Jomfruen lytter til vibrasjonene fra Ceres. I Fiskene er Ceres ekstra familiekjær. Påskens fullmåne, den 7. er på mange måter Livets fullmåne for Jomfruene. Fullmånen bringer livskraft og livsglede for vintertrøtte Jomfruer. Nå skal livet feires :-) Dagene er lengre enn nettene, vår del av kloden våkner til liv og Jomfruene merker dette. Lenge leve livet :-)


Vekten, 24. september – 23. oktober

For den sosiale Vekten er ikke disse korona-tider optimale, men Vekten finner andre måter å være sosial på. Nå skravles det via telefonen eller nettet. Venus står i Tvillingenes tegn fra den 3. og skaper et ekstra behov for å være litt sosial. Det er ikke lett å være Vekt i disse dager! Heldigvis er Vektene både kreative og oppfinnsomme. Den 7. er Månen full og den er i Vektens tegn. Dette inspirerer Vektene til å få frem de beste Vekt-kvaliteter og det er: Omgjengelighet, diplomati og fleksibilitet. Denne perioden kan by på utfordringer med både Krepser og Steinbukker. Kommer du i konflikt med noen, så er det med de to nevnte tegnene. Vekten kan være det mest rettferdige tegnet og det mest selvrettferdige tegnet, rundt fullmånen kan begge egenskaper lokkes ut. :-)  En sak går i din favør i slutten av måneden. Unngå tallet 6, 15 og 24 i april.

 

Skorpionen, 24. oktober – 22. november

Jupiter og Pluto er i konjunksjon den 4. Dette medfører at Skorpionene føler seg veldig energiske og rastløse. Skorpionen er et følsomt tegn og det tar inn andres følelser på godt og vondt som gjør at Skorpionene må få ut negative følelser. Jupiter smiler rundt den 4. Skorpionene bør søke seg ut i naturen og få utløp for frustrasjoner. Turer er godt å gå for både to – og firbente. Plukk gjerne med deg en stein hjem og bruk denne som en «bekymringsstein». Fortell steinen om hva som plager deg og når du har gjort det, så tar du med deg steinen når månen er synkende og kaster den i vann. Overlat til moder jord å skylle vekk dine bekymringer. Solen går inn i Tyrens tegn den 19. Dette gir deg bedre balanse og ro i ditt indre. Tyrens tegn balanserer Skorpioner veldig bra og i disse dager trenger du å få balansert sjela di. Våren kommer, naturen blomstrer og Skorpioner utfolder seg :-)

 

Skytten, 23. november – 21. desember

I likhet med Skorpioner vil Skytten føle at mengder med energi løsrives rundt den 4. Skytter liker at noe skjer, så de hilser denne energieksplosjonen velkommen. Synd vi må gå på tå-hev i disse dager, selv om den fleksible Skytten alltid finner løsninger. Hvis ikke Skytten kan oppsøke folk, så tar de i bruk telefon og nett. Mange Skytter vil ta opp kontakten med gamle venner som har forsvunnet i «tidens tann». Noe hilser Skytten velkommen tilbake, mens andre har gått videre med sitt liv. Om du blir møtt med kjølighet, så ikke ta det personlig. Det er ikke du som har gjort noe galt. Situasjonene er en annen i dag enn den gang dere tok farvel. Noen blir i alle fall glad for at du dukker opp igjen :-)

Bruk nymånen den 22. til å tenke etter om det ikke er på tide å fornye noe. Kanskje garderoben? Kanskje noe i hjemmet? Du trenger noe nytt inn i livet ditt.

 

Steinbukken, 22. desember – 20. januar

Verden ser unektelig dyster ut. Mye av livet vårt styres i disse dager av korona-viruset. Steinbukker liker ikke slike tilstander og huffer seg mer enn ellers. Steinbukker pleier å være ansvarlige mennesker så de følger nok godt med i nyhetene på utviklingen av dette skrekkens scenario. Det er nok ikke Steinbukker de som blåser av viruset. Men, livet må gå videre og ingen vet det bedre enn Steinbukkene. Både Pluto og Jupiter befinner seg nå i Steinbukken og den 4. står de kinn mot kinn. Dette merker Steinbukkene ekstra godt og de blir preget av rastløshet, litt frykt og mye pågangsmot. Plutselig får de en trang til å ferdes ute, plutselig får de en trang til å ta til seg kunnskap. Fullmånen den 7. blir en prøvelsens tid. Steinbukken blir humørsjuk, irritabel og ganske så kranglete, men dette går over så pytt – pytt. Hold deg litt unna folk rundt fullmånetid :-)

 


Vannmannen, 21. januar – 19. februar

Mars befinner seg i Vannmannens tegn nå og gir ekstra energi til Vannmennene.

Ceres befinner seg også i Vannmannen og får frem et behov for å ha kontakt med familie.  Ceres ønsker også litt mer fokus på hjemmet. Dette er strengt tatt ikke Vannmenns favorittsysler, men – greit – både hjemmet og familien får Vannmannens oppmerksomhet.

Og Vannmenn trives med dette :-) I alle fall til slutten av måneden, da forsvinner Ceres over i Fiskenes tegn. Uranus spaserer i Tyrens tegn for tiden og nymånen kommer i Tyrens tegn den 22. dette gjør at den iderike Vannmannen blir enda mer kreativ og iderik. Nå kan vi andre vente at mye skjer i Vannmannens selskap. :-) I løpet av den siste uke i april vil du bli hardt testet på rettferdighetsfronten. Lojaliteten din kommer under press når en venn kan bli litt vel krevende. Kanskje på tide å ha en seriøs samtale med denne vennen?

 


Fiskene, 20. februar – 20. mars

Fiskene er ofte veldig følsomme skapninger som reagerer lett på stemninger og planetenes svingninger. Neptun står i Fiskenes tegn, altså sitt eget tegn og skaper ekstra følsomhet. Nå må ingen tro at Fiskene er noen sarte skapninger, for Fiskene kan fort forvandle seg til rasende haier med mange tenner om de blir provosert. Nemlig! :-) Men, følsomme, det er de. I våre korona-dager lever vi i isolasjon mye av tiden. Fisker tåler godt den alenetiden de må ha, det vanskelige for Fisker, det er å tåle aggresjon som kan oppstå fordi vi lever for tett på hverandre i hjemmene. Dette kan slite på Fiskene. Og dette kan bli et problem rundt fullmåne-tiden den 6. – 8. april. Fullmånen kommer heldigvis i Vektens tegn og oppmuntrer til ømhet og nestekjærlighet. :-) Men, noen Fisker kan oppleve at Fullmånen virker klaustrofobisk på dem. Da er nymånen den 22. mye mer heldig for Fiskene.

 

Av N.A. Skoglund.