Asteroider - CERES

Ceres

Ceres er en dvergplanet som følges med stor interesse av astrologer.

Ceres dreier seg om å vise omsorg og å få omsorg. I mytologien var Ceres gudinnen for fruktbarhet og markens grøde. Hun var også vernegudinnen for morskjærlighet.Ceres i Væren trenger å være i bevegelse. Sport og fysisk aktivitet er nødvendig for at man skal føle seg vel. Barn med denne plasseringen trenger ikke så mange klemmer, men en aktiv heiagjeng. Det å gå turer sammen, gjøre noe aktivt sammen, gir næring til sjelen og trivsel.


Ceres i Tyren føler seg elsket og verdsatt når de blir foret. De vil også sette pris på massasje. Dette er en plassering som setter pris på det gode liv. De deler gjerne sitt gode liv med dem som står dem nær.


Ceres i Tvillingens tegn sier: Snakk med meg eller skriv til meg. Denne plasseringen begjærer kommunikasjon. Man kan også forta kafebesøk, kortere spaserturer, bilturer eller teaterbesøk. Ceres i Tvillingene setter stor pris på at noe skjer.


Ceres i Krepsen ønsker å bli klemt og vet å dele ut klemmer selv. Dette er et moderlig tegn og barn med Ceres i Krepsen vil bli dullet litt med. Hvis dette tegnet føler seg oversett kan det bli dramatisk før det trekker seg inn i skallet og skrur på kulden.


Ceres i Løven ønsker å bli sett, bli beundret og bli respektert. Et barn med Ceres i Løven trenger oppmerksomhet for å blomstre og trives. En Løve – Ceres kan være krevende, men når tegnet trives øser det ut komplimenter og får andre til å blomstre.


Ceres i Jomfruen trenger å jobbe. Det å rydde i skuffer, lekekasser eller knappeesker er rene himmelen for en med Ceres i Jomfruen. Disse Ceres -barna kan lett ty til kritikk for å få deg til å gjøre en god jobb. De mener ikke noe vondt med denne kritikken, de vil bare oppdra deg.


Ceres i Vekten blomstrer og finner skjønnhet nærende. Klær, små gaver er en ting… men, de setter også pris på pene manerer og vakre ord. Vær forsiktig med ditt Vekt – Ceres – barn, det er en sart og skjønnhetselskende blomst.


Ceres i Skorpionen finner en tilfredsstillelse når den rusler i stille hager, er ved stille vann, kirkegårder eller når den får fungere som en healer. Leger trives veldig godt i sitt yrke hvis de har Ceres i Skorpionen og Ceres i Skorpionen liker godt å lese krim eller løse mysterier.


Ceres i Skytten vil enten lære noe eller dra på lange reiser… noen ganger: begge deler. Den vil ta deg med til biblioteket eller til Afrika. Barn med Skytte – Ceres er opptatte av å lære noe nytt. Undervis dem eller dra på ekspedisjoner.


Ceres i Steinbukken finner tilfredsstillelse i å være organisert og striglet. Omgivelsene bør også være ordentlige. Denne Ceres- plasseringen misliker kaos og det planløse livet. Steinbukkens tegn ønsker resultater. Når dette tegnet skal gi omsorg sørger de for at du har det du trenger av materielle ting.


Ceres i Vannmannen finner næring i sine venner. De vil foretrekke venner fremfor familie i de fleste situasjoner og de vil være venner med sine barn, sine foreldre eller søsken. Følelser liker de ikke å vise, men de viser seg gjerne fra sin kameratslige side.


Ceres i Fiskene viser gjerne følelser. De lytter, de har empati… og dette kan det nesten bli for mye av til tider. Deres naivitet kan lett utnyttes og de tror godt om alle. Selv liker de å bli pleiet med omsorg og omtanke. Alle må være snille med hverandre i Fisk – Ceres’ – verden.