Asteroider - JUNO

Juno  

En ting er sikkert, hvis man leter etter en partner som man vil ha godt av å ha i sitt liv skal man sjekke Junos tegn for å finne ut hva man trenger. Partnerens Ascendant, Måne eller Sol bør være i det tegnet ens egen Juno er plassert. Sjuende hus viser hvordan ekteskapet leves ut, mens femte huset viser hvordan man liker romantikken, - men, det er med Junos tegn man får vite hva man trenger.

Juno i Væren trenger en sporty person som ikke er redd for å sette i gang med aktiviteter. Gjerne en litt hissig person som liker å gi uttrykk for sine meninger.


Juno i Tyren trenger en fredelig person som liker å pusle litt. En utholdende og stødig partner er å foretrekke og gjerne en som vet å sette pris på det gode liv.


Juno i Tvillingene vil ha en kommuniserende partner. En partner å gå på kafeen med, en partner å være sosial sammen med… og en litt pludrende partner.


Juno i Krepsen vil ha en hjemmekjær person som setter familien i høysetet. For dette tegnet er et familieliv viktig og det må det være for partneren også.


Juno i Løven vil gjerne ha en partner som liker å vise seg frem og som er kreativ. Løvens tegn trenger kreativitet, Juno i Løven trenger en kreativ partner.


Juno i Jomfruen trenger en ryddig partner som fokuserer på hverdagen og på helse. Kosthold, treningsplaner… det er det rette for Jomfru-Juno.


Juno i Vekten trenger en partner som setter tosomhet opp som topp prioritet. Ingen over, ingen ved siden. Så må man møte det sosiale sammen.


Juno i Skorpionen vil ha en intens partner (og en som er god i sengen) Gjerne en partner som er litt mystisk og som er tiltrukket av det mystiske.


Juno i Skytten trenger en person som er villig til å reise og filosofere. Det trenger også en lærer og noen ganger en elev. Lære, bli lært – er stikkord for Juno i Skytten.


Juno i Steinbukken trenger ikke en følsom partner. Tegnet trenger en person som er strukturert og stabil. Gjerne en ambisiøs partner.


Juno i Vannmannen trenger en partner som setter vennskap mellom partene opp som topp prioritet.  Partneren må være «beste venn».


Juno i Fiskene ser etter en snill og omtenksom partner. Pass på så du ikke ender opp med å bli en som «redder» partneren. Fantasi, empati er stikkord for dette tegnet.