Asteroider - PALLAS

Pallas

Pallas er også en asteroide.  Kraften fra denne påvirker vår evne til å løse problemer og praktiske gjøremål.

Pallas i Væren ser problemene, griper fatt i disse og stuper ut i det. Løsningsforslagene kommer fort, men har en tendens til å være litt lettvinte.


Pallas i Tyren trenger tid for å løse problemer. Gir man dem tid finner de en løsning og gjerne en solid løsning.


Pallas i Tvillingene liker å snakke om problemene. Gjerne diskutere flere løsningsforslag før de overlater til noen andre å løse problemene.


Pallas i Krepsen løser problemer ved å tenke over dem. De liker å organisere, analysere og fokusere. Når de først tar fatt på problemløsningene styrer de på til problemene er løste.


Pallas i Løven er en kreativ analytiker som liker å fortelle om sine eksellente løsninger. Bruker litt tid, men kommer alltid i mål.


Pallas i Jomfruen ser det minste lille fnugg av et problem og bruker litt tid på å studere detaljene, men jobber organisert og er villig til å komme med konstruktiv kritikk.


Pallas i Vekten veier frem og tilbake, tilbake og frem… og er best på å løse problemer som oppstår i sosiale sammenheng. Altså, best på mennesker.


Pallas i Skorpionen er fantastisk på å grave frem hemmeligheter og på å komme inn til kjernen av et problem. Jobber ikke fort, men er effektiv.


Pallas i Skytten ser ikke på detaljer men finner fort ut av «det store bildet». Denne Pallas – utgaven gidder ikke å hefte seg for lenge ved et problem. Det ser problemet, det løser kanskje og det glemmer fort.


Pallas i Steinbukken er dyktig til å organisere. Det stortrives når det får effektivisere. Litt ufølsomt for andres problemer.


Pallas i Vannmannen løser problemer når den gidder, men det kan like gjerne hende at Pallas i Vannmannen ignorerer. Dyktig når det bestemmer seg for å løse noe.


Pallas i Fiskene har fantasi og kreativitet, men har lett for å la det bli med drømmene. Når tegnet først bestemmer seg for å løse problemene vil det lykkes.