Asteroider - VESTA

Vesta

Vesta i Væren har en eksplosiv styrke, men brenner fort ut. Av og til må den ha litt alenetid for å lade opp batteriene.


Vesta i Tyren kommer sist på banen, men den kommer godt. Utholdenhet er stikkordet her. Den trenger små pust i bakken når den jobber.


Vesta i Tvillingene har verbal styrke. Den må trekke seg vekk fra det daglige miljøet og de vante rutiner for å lade opp. Korte weekendturer er å anbefale.


Vesta i Krepsen har sin styrke i hjemmemiljøet, men det er ofte at hjemmelivet tørker denne Vestaplasseringen ut. Kom deg ut med jevne mellomrom.


Vesta i Løven er sterk på det kreative planet. Den trives rundt barn og med partneren, men trenger barnefri og partnerfri for å lade opp.


Vesta i Jomfruen viser styrke når den organiserer og det som tretter den ut er nettopp organisering. Når den skal lade batteriene bør den ta seg fullstendig fri fra jobbingen.


Vesta i Vekten har sin styrke i partnersammenheng og sammen med venner, men av og til trenger den å trekke seg tilbake fra folk og dyrke seg selv.


Vesta i Skorpionen er en sann puslespill-legger. Møysommelig legger den bit for bit og virker utrettelig. Noen ganger må den slå ut håret og bare ha det gøy.


Vesta i Skytten er unik i fremmedkulturelle sammenheng. Den er en evig brobygger, men av og til må den trekke seg tilbake og bare nyte seg selv.


Vesta i Steinbukken organiserer det meste og særlig på jobben. Det hender den blir overarbeidet og må ta seg en pause… yoga er bra for denne sjelen.


Vesta i Vannmannen er veldig plutselig. Plutselig skyter den fart, plutselig tar den seg fri. Plutselig lader den opp, plutselig tømmer den seg.


Vesta i Fiskene elsker å drømme seg bort. Når den er ferdig med å drømme bør den lade batteriene med å gjøre praktiske saker.